Komplet elemenata za slaganje I igranje s kuglicama CUBESLIDER

ocjena kupca

CUBESLIDER je bezvremenski klasik koji jamči savršenu STEM aktivnost učenja!

Paket uključuje:

165 dijelova (slučajne boje)
1 x zelena podloga (16 x 16 cm)
4 x kuglice

Savjet: za veću izgradnju preporučujemo kupnju 4 paketa.

299kn 179kn

Danas naručiš, u srijedu, 27.1. dobivaš!
BESPLATNA DOSTAVA KOD KUPNJE NAD 225kn
Količina:
TOP ODABIR
1x 179kn/kom 2x 143kn/kom 3x 125kn/kom
Trenutno 8 osoba gleda ovaj proizvod!

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

POUČEN IN HKRATI IZREDNO ZABAVEN KOMPLET!

Komplet CUBESLIDER je klasična igra, ki nikoli ne zastara in je odličen uvod v poučevanje t.i. STEM predmetov! S tem kompletom se bodo otroci zabavali pri gradnji najrazličnejših toboganov, hkrati pa razvijali svoje kognitivne in motorične sposobnosti!
Naj ima otrokova domišljija prosto pot. Dovolite jim, da sami izberejo, s čim in kako se bodo igrali. Poskrbite, da bodo imeli otroci občutek samozavesti in nadzora nad svojo igro in domišljijo.

LASTNOSTI:

 • Otroci bodo s pomočjo tega kompleta osvojili različne STEM koncepte:
  • Ukrivljena klančina – Večji je naklon, hitrejša je frnikola!
  • Vrtinec – Frnikola se hitro vrti in nato pade v lijak – otroka vprašajte, ali je gibanje frnikole podobno tornadu, vrtincu ali odtoku!
  • Ovinki – Zakaj frnikola ne pade ven, ko zavije skozi ovinek? Podobno lahko opazimo tudi pri dirkalnih avtomobilih ali gokartu!
  • Zadovoljstvo, ki ga prinese lasten dosežek – Otroci dobijo občutek, da so zgradili lastni imperij! Nič ni boljšega od občutka zadovoljstva, ko si ogledujemo končni rezultat in se zavemo, da se trud poplača.
  • Komplet je odlična razvojna igrača, s katero se bodo otroci naučili prepoznavati najrazličnejše oblike, obenem pa bo gradnja toboganov spodbudila njihovo domišljijo.
  • Tovrstne igrače pomagajo tudi pri izboljšanju koordinacije oči in rok ter razvijanju socialnih spretnosti!
  • Komplet vsebuje več kot 165 kosov, kar omogoča neskončno število kombinacij in ure in ure neprekinjene zabave!
  • Za krepitev družinskih odnosov – Odlična igra za preživljanje kakovostnega časa z otroki in ustvarjanje veliko nepozabnih trenutkov. Za čudovit odnos z vašimi otroki!
  • Otrokom in okolju prijazni materiali! Sestavni deli kompleta so izdelani iz plastike ABS, ki jo je mogoče reciklirati.

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu HS plus d.o.o. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

ocjena kupca Recenzije: 3
Katja
11.01.2021
ocjena kupca
Super darilo za marsikaterega otroka. Dele lahko kombinirajo na različne načine. Hčerki sem pomagala pri gradnji toboganov, igrala pa se je čisto samostojno. Navodilom je bilo enostavno slediti. Všeč mi je, da komplet lahko kombinira z Lego kockami, ki jih že imamo. S tem kompletom se bo zagotovo veliko igrala.
Ana
08.01.2021
ocjena kupca
To je čudovita igrača, ki je mojima otrokoma res všeč. Sestavni deli so izdelani iz zelo kakovostnih materialov.
Jan
18.01.2021
ocjena kupca
Komplet je bilo odlično darilo za moji dve hčerki. Stari sta 2 leti in pol in 4 leta. S tem kompletom bi se igrali cel dan.
Recenzije